Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

" TENDE ZEUS ZDEŠAR BRANKO S .P.

Kontakt" TENDE ZEUS ZDEŠAR BRANKO S .P.
Cesta dveh cesarjev 305
1000 Ljubljana
Kontakt041/786-762
Kontaktinfo@tendezeus.com
Kontakt http://www.tendezeus.com/
Davčna št.:SI74554212
Direktor:ZDEŠAR BRANKO

  

TENDE ZEUS ZDEŠAR BRANKO S .P.

NAJVIŠJA KVALITETA ŽE OD LETA 1996

 

 

O nas:

Naše podjetje je na trgu prisotno že več kot 20 let. V tem času smo si nabrali veliko izkušenj, zato lahko trdimo, da svoje delo opravljamo kvalitetno in natančno. Stranke nas pohvalijo predvsem zaradi naše hitre odzivnosti in upoštevanja rokov, ki se jih dogovorimo.

Specializirani smo predvsem za dobavo, izdelavo in montažo tend, komarnikov ter lamelnih zaves.

 

 

 

 

Nudimo vam:

Tende, Markize je vaša najboljša zaščita pred soncem in UV žarki, obenem pa vas zaščiti tudi pred zmernim vetrom in dežjem. Zagotavlja vam zasebnost na površinah, kjer bi vam bili pogledi tujih ljudi neprijetni. Z njeno pomočjo lahko izkoristite površine, ki bi bile brez sončne zaščite neuporabne (terase, vrtovi, balkoni itd.) Preko dneva vam zmanjša porabo energije v prostorih kjer so nameščene klimatske naprave tudi do 30%. Z vgradnjo profesionalnih najkvalitetnejših materialov vam nudimo 5 LETNO GARANCIJO.

 

 

  

Komarniki so idealna rešitev za nadležni mrčes, s tem da imate lahko okno odprto za sveži pretok zraka. Komarniki so neposredno nameščeni na zunanji okvir okna in tesnijo popolno z okenskim okvirjem. Možnost nameščanja kot fiksni okvir, rolo komarnik ali vrata komarnik. Rolo komarnik se spušča in dviga po posebnih vodil v katerih je protivetrna ščetka s tem vam omogoča zalivanje rož ali čiščenje oken. Mreža je izdelana iz steklenih vlaken v sivi barvi in je izredno obstojna proti UV žarkom. Profili komarnikov so v beli ali rjavi barvi.

 

 

Lamelne zavese so idealna rešitev za senčenje poslovnih ali stanovanjskih prostorov. Z Lamelnimi zavesami se odlično krmili količino svetlobe v prostoru. Lamelne zavese se uporabljajo za senčenje vseh vrst oken , velikih okenskih teras ali oken nepravilnih oblik. Standartne tkanine so mešanica poliestra in so zelo kvalitetna ter nudijo široko paleto barv ter vzorce. Lamelne zavese so zelo  priljubljene za ustvarjanje kontrastov,popestritev prostora,dobrodošle v otroških sobah, v poslovnih prostorih kjer sta največ prisotna bela ali siva barva.Uporabljamo tudi naravne materiale lamelnih trakov kot so les,juta ter papir izdelano s sodobno tehnologijo, da služijo namenu senčenja ter hkrati ustvarijo prijetno toplo okolje. Praktičnost Lamelnih zaves povečuje različni načini ročnega odpiranja in reguliranje svetlobe.

 

 

Svoje storitve opravljamo na področju CELOTNE SLOVENIJE.

 

 

 

 

Zakaj izbrati SENČILA ZEUS ZDEŠAR BRANKO S .P. ?

 

Kontaktirajte nas!

 

Telefonska številka:

041/786-762 

 

E-mail naslov:

info@tendezeus.com

 

VESELIMO SE SODELOVANJA Z VAMI!