Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

PIRNAR d.o.o.

PIRNAR d.o.o.
KontaktPIRNAR d.o.o.
Spodnje Gameljne 36
1211 LJUBLJANA ŠMARTNO
Kontakt01 563 39 00
Kontakt01 563 39 01
Kontaktinfo@pirnar.si
Kontakt http://www.pirnar.si
Davčna št.:64408264
Direktor:PIRNAR ROMAN, PIRNAR ALENKA

Revolucija na področju aluminijastih vhodnih vrat - Pirnar! Čudovito, drzno, brez kompromisov.

http://www.pirnar.si/assets/images/slideshow/0_home_pasice_1.jpg

 

Spoznajte Pirnarjev svet


Kaj pomeni imeti Pirnarja?

Povprečnih ne občuduje nihče. Občudujemo tiste, ki se dvignejo nad množico in zasvetijo z lastnim primerom. Ki naredijo, kar še ni nihče. Ki navdušujejo s pogumom in gredo, kamor si drugi ne upajo. Takih je malo.http://www.pirnar.si/assets/images/slideshow/1_svet_pasica.jpg

 

Pirnar je vhod, ki sproža vzdihe občudovanja.


Nobenega drugega vhoda ne krasijo tako inovativne oblike. Te plenijo pozornost tako z različnimi nivoji površin kot s presenetljivo čisto in popolno gladkostjo. Vsaka kljuka je mojstrovina zase, ki ponoči zaradi osvetlitve vzbuja nove vzdihe občudovanja.

Do štirikratna zasteklitev nudi možnost neskončne igre vzorcev in tekstur.


http://www.pirnar.si/assets/images/slideshow/0_home_pasice_2.jpg

 

To je vhod, ki vlivA samozavest.

Izjemno, tudi do 14 centimetrov debelo vratno krilo, daje občutek grajske zaščitenosti in varnosti. Vratno krilo je zaradi debeline in posebne konstrukcije izjemno togo in čvrsto. K temu pripomore kombinacija najdebelejših profilov podjetja Schüco, mojstrsko dovršene in natančne rokodelske izdelave ter inovativnega načina spajanja elementov. Tu vhodi Pirnar enostavno nimajo konkurence. Vrata so lahko izdelana kot zaščita proti vlomu po razredu RC2 (WK2).


http://www.pirnar.si/assets/images/1_svet_2.jpg

 

Pirnar je dolga zgodba o inovacijah.

Pri Pirnarju so prvi razvili večnivojsko zasnovo vratnega krila. Prvi so dosegli spoštljivo debelino 14 cm. Prvi so uporabili 4-slojno zasteklitev, ki je prinesla nove estetske možnosti. Njihova inovacija je tudi 4-kratno tesnjenje vrat, kar je dodatno izboljšalo izolativnost.

Nato so šli v drugo smer in razvili povsem raven, dovršeno gladek in estetko prečiščen vhod. Prvi.

Prvi so navdušili enega najbolj priznanih evropskih inštitutov, nemški IFT Rosenheim, z do tedaj nedosegljivim količnikom toplotne prevodnosti za aluminijasta vhodna vrata: 0,73 W/m2K.

http://www.pirnar.si/assets/images/1_svet_3.jpg

 

Kdor ne sega po popolnosti, še odličnosti ne doseže.

Vrata Pirnar so mojstrsko ročno delo, dovršenih oblik in brezhibno izdelanih detajlov. So plod drzne zasnove, navdušujočega oblikovanja in domiselne izvedbe. Ljubezen do popolnosti se kaže v izboru dragocenih materialov, natančnosti izdelave, brezhibnosti površin in eleganci linij. Vsaka podrobnost ima svoje mesto, vsaka svoj pomen. Obilica ročnega dela omogoča, kar ne zmore noben stroj.


http://www.pirnar.si/assets/images/1_svet_4.jpg

 

Pirnar je vhod, ki ga lahko popolnoma prilagodite sebi.

Izberete lahko poljubno dimenzijo, poljuben stil in eno od desetin oblik znotraj tega stila. Na voljo imate poljubno barvo in obdelavo površine. Med ročaji, potezali, tolkali in ključavnicami je desetine možnih kombinacij, ki bodo razveselile tudi najbolj zahtevne.

Z diskretno LED osvetlitvijo lahko vaša vrata zažarijo tudi zvečer, ne le v soncu. Podarite jim pridih čarobnosti, romantičnosti ali brezčasne elegance.


http://www.pirnar.si/assets/images/1_svet_5.jpg

 

Še dobro, da mojstri pri Pirnarju ne vedo, da je kaj nemogoče.

Je mogoče narediti vrata s poprej nedosegljivo toplotno izolativnostjo, vratno krilo v več nivojih, ali pa kar kompleten vhod, kjer so vsi elementi poravnani v eni sami ravnini? Je mogoče narediti, kar še ni nihče poprej?

Pri Pirnarju je cilj dosežen, pa če je zanj treba uporabiti vrhunsko tehnologijo ali pa mojstrovo roko. Vsaka vrata so unikaten, ročno izpiljen izdelek, dovršen od drzne zamisli do brezhibne izdelave. Podprt z vrhunskimi certifikati in garancijami. Brez kompromisov.

 

http://www.pirnar.si/assets/images/1_svet_6.jpg

 

To je vhod za ljubitelje udobja.


Udobje je, da lahko pozabite nadležno skrb za hišne ključe. Za varnost svojega doma poskrbite že z neponovljivim dotikom svojega prstnega odtisa. Udobje je toplina vašega doma. Najbolje izoliran aluminijasti vhod na svetu skrbi, da vam je tudi v najostrejši zimi prijetno kot v naročju ljubljene osebe. Udobje je prijazna in diskretna osvetljenost vhoda, kjer to najbolj potrebujemo. Ponoči zlahka vidimo, kje je prag, kje prijeti kljuko, kam položiti prst za odklepanje.


http://www.pirnar.si/assets/images/1_svet_7.jpg

 

Kako izbrati vhodna vrata?


Vhod je osebni del hiše. Je pripoved o lastniku. Če se tega zavedamo ali ne, na podlagi vhoda bo obiskovalec sklepal o nas. Zato se splača premisliti, kakšen prvi vtis želimo ustvariti.

Kaj je dobro premisliti pred izbiro vrat?


Pred ogledom vrat v salonu je dobro vedeti, kaj želimo. Izbor bo veliko hitrejši in enostavnejši, če premislek opravimo doma. Tu je nekaj idej:

 


http://www.pirnar.si/assets/images/slideshow/2_kako_pasica.jpg

 

Pirnar Ultimum  - najboljši prvi vtis. In za tistega, ki odhaja, najboljši zadnji vtis.


Je dolg vzdih občudovanja. Čudovitih oblik, osupljivo trden in močan. Nekaj, česar se z užitkom dotikaš vsak dan. Je prvi stik z domom, ki te navdaja z neznanskim ponosom.

Izdelan je za ljudi, ki se zavedajo svoje odličnosti. Je tehnološka mojstrovina za tistega, ki ne pozna kompromisov. Ki si upa blesteti, kjer drugi ne. Ki si upa biti največ, kar je lahko.

Edinstven.


http://www.pirnar.si/assets/images/slideshow/3_ultimum_pasica.jpg

 

VHOD, KI GA OPAZIJO VSI


Ultimum Multilevel je nekaj, česar ljudje ne pričakujejo. Je preboj iz utesnjujoče ravnine v novi svet trodimenzionalnosti. Je presenečenje, ki sili gledalca, da stopi bliže in se dotakne razgibane površine. Je tektonski premik na področ̌ju oblikovanja vhodnih vrat. Je inovacija, možna le z uporabo ročnega mojstrskega dela in vrhunske tehnologije.

Ultimum Multilevel je izrazit in opazen vhod za ljudi s karizmo. Za ljudi, ki jih ni strah povedati svoje mnenje in pokazati svojo edinstvenost. Je za tiste, ki vodijo. Pravi vhod za vas.

VSI MODELI ULTIMUM MULTILEVELhttp://www.pirnar.si/assets/images/3_ultimum_multilevel.jpg

SO VHODI, OB KATERIH ZASTANE DIH


So vhodi, kjer obiskovalci ne najdejo besed. Kjer tudi vi vsakokrat postojite pred njimi, preden vstopite.
So vhodi, po katerih si želimo drseti z roko. Kjer želimo otipati, ne le videti vse tanke reže in menjave materiala.

To je Ultimum Pure. Čistost površin, kjer nič ne skazi popolne ravnine. To je vhod za najsodobnejše hiše in najzahtevnejše občudovalce popolnosti. Tiste popolnosti, ki ji ni mogoče ničesar vzeti in ničesar dodati. Kjer so vsi elementi potopljeni v enotno ravnino, brez odvečnih robov in okvirjev. Kjer je vse Eno.

Pure je skrivnost. Dotaknite se je.

VSI MODELI ULTIMUM PURE


http://www.pirnar.si/assets/images/3_ultimum_pure.jpg

 

Pirnar Premium - simbol vašega doma.


Je moč, trdnost in skrbnost. Toplina, prijaznost in želja po lepem. Kaže, da znate skrbeti za bližnje in drage, da jim želite dobrega.

Je vhod, ki naredi vtis na obiskovalce. Skrbno varuje pred nepovabljenimi. Ohranja toploto vašega doma. Budi občudovanje vaših prijateljev. Je tehnološka mojstrovina, ki se je boste vsak dan ponosno dotikali.

Pirnar Premium pripoveduje, kdo ste.


http://www.pirnar.si/assets/images/slideshow/4_premium_pasica.jpg


DRZNI PREMIUM OPTICO


Linija Pirnar Premium Optico izpolnjuje visoke tehnološke zahteve, ki so skupne vsem aluminijastim vhodnim vratom Pirnar, a vam hkrati zagotavlja cenovno dostopnost. Tudi vrata te serije odlikujejo kakovostni materiali, tehnološka dovršenost, varnost, trajnost ter zvočna in toplotna izolativnost.


http://www.pirnar.si/assets/images/4_premium_optico.jpg

 

VSI MODELI PREMIUM OPTICO

 

ELEGANTNI PREMIUM CLASSICO


Dom, ki ga krasi častitljiva starost in romantičen pridih preteklosti, potrebuje nekaj posebnega. Premium Classico se z brezčasno lepoto popolnoma zlije s fasado iz najlepših časov. Vsak ornament vrat Classico je poezija, ki se jo splača opazovati dlje in s spoštovanjem. Tako kot vaš dom.

VSI MODELI PREMIUM CLASSICO

 


http://www.pirnar.si/assets/images/4_premium_classico.jpg

 

BASICO

Pirnar Premium Basico je nekaj posebnega.
Je vrhunski, a cenovno dostopen vhod prefinjenih oblik, ki vzbuja občudovanje. To je premišljena rešitev za preudarne perfekcioniste. Krasijo ga odlična toplotna in zvočna izolacija, brezhibna izdelava in čvrstost najboljših aluminijastih profilov.

Pri vseh modelih serije Pirnar Premium Basico lahko izbirate med dvema debelinama vratnih kril, ki se razlikujeta po toplotni in zvočni izolativnosti.

 

Kontaktirajte nas!


 

Imate vprašanje glede konkretnega vhoda ali le potrebujete nasvet? Pošljite nam sporočilo. Odgovorili vam bomo v najkrajšem času. Vpišite tudi telefonsko številko, da lahko najhitreje izmenjamo dodatne informacije o vašem vhodu.